Laurens Wielakker
Deze website is ontwikkeld door A.I. &  B.C.
Winterswijk
Al meer dan 45 jaar zijn wij gespecialiseerd in piano’s en vleugels. Als zodanig staan we dan ook goed bekend in de regio. Tussen Twente, Münster, Wesel, Arnhem en Deventer zijn wij niet alleen bij veel particulieren, maar ook bij muziekscholen en schouwburgen kind aan huis, tot volle tevredenheid. Merken als Sauter, Schimmel, Seiler, Petrof, Rösler, Yamaha en met name Bösendorfer onderstreepten dit nog eens met het toekennen van de vertegenwoordiging voor het gebied Achterhoek, Graafschap en Liemers.


Bij ons vindt u altijd een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte instrumenten die uiteraard eerst in eigen werkplaats door onze vakmensen zijn klaargemaakt. (d.w.z. schoonmaken, mechanisch en technisch afregelen/optimaliseren, stemmen en intoneren.

Elk instrument kunt u in huurkoop nemen en, eventueel, later kopen. Desgewenst kopen wij uw piano na verloop van tijd terug voor een vooraf schriftelijk vastgelegd bedrag.(Terugkoopregeling)

Uiteraard hebben we een eigen technische afdeling. In onze werkplaats worden alle denkbare reparaties en grotere onderhoudswerkzaamheden vakkundig uitgevoerd.

Uw bezoek stellen wij zeer op prijs. U kunt dan ons aanbod van instrumenten zien, bespelen en beluisteren. Op eventuele vragen geven wij graag antwoord.

Onze expertise in de wijde omgeving gevraagd.

Wij vragen u daarom, indien mogelijk, uw komst vooraf bij ons kenbaar te maken zodat u juist geïnformeerd en geadviseerd kan worden.
Openingstijden:

Dinsdag t/m. donderdag
10.00 tot 18.00 uur

Vrijdag 10.00 tot 21.00 uur

Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
 
Zondag en maandag gesloten
WESTERA Muziek & Pianospecialist!
 
Dé pianospecialist van het grensgebied
index007002.gif
www.westera-pianos.nl
Welkom
Lessen
Een Les Bekijken
Pianospelen maakt slim
Iets over Mij
Piano Kiezen
Piano Kopen
Contact